Casserres Femení B

El femení ‘B’ del Casserres encadena a Castellgalí la segona derrota consecutiva (2-1)

El femení ‘B’ del Casserres encadena a Castellgalí la segona derrota consecutiva (2-1)

Segona derrota consecutiva del femení ‘B’ del FS Casserres. Aquesta vegada, les casserrenques han perdut a la pista del Castellgalí per un ajustat 2 a 1 en un duel que no es va decidir fins a les acaballes del partit. El Castellgalí es va avançar ben aviat, però el Casserres va fer l’empat a la represa. En els darrers instants de partit, les locals van culminar el partit amb el 2 a 1 definitiu.

El Casserres no va està bé. Les jugadores hi van posar ganes i intensitat, però els va faltar un punt de calma per poder dominar el duel. L’equip tècnic ha explicat que treballarà en profunditat els errors comesos a Castellgalí per millorar-los de cara a properes jornades. Més info

Amb aquesta derrota, el femení ‘B’ del Casserres cau fins la 8a posició, suma 6 punts dels 12 possibles i ha equilibrat el balanç després d’un bon inici on va arribar a liderar la taula. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada tornen a casa. Rebran la visita del CE González-Serra, actual sisè classificat i un dels pocs equips de la categoria que segueix imbatut. Ha guanyat un partit i n’ha empatat 3. +PROPERA JORNADA

WhatsApp Image 2018-10-29 at 08.08.22

Casserres femení B FS Casserres Futbol sala set9

Comentaris