Berga, Vòlei

La millor estrena per al Vòlei Berga (0-3)

La millor estrena per al Vòlei Berga (0-3)
Foto d'equip a Gavà. CEDIDA

El CEB Vòlei Berga ha començat la temporada amb una victòria per 0 a 3 contra el Gavà Blanc (23-25/12-25/19-25), que dona 3 punts i omple a l’equip de confiança. Els locals només van posar resistència en el primer set, i el conjunt berguedà va poder aprofitar el partit per provar el nou sistema de joc amb un jugador lliure.

Després d’un primer set igualat amb bones defenses a banda i banda de la xarxa, que va acabar 23 a 25, el Berga va poder implementar millor el seu pla de partit en els altres dos. Després d’un inici irregular en el segon set, el rival va perdre gas, en certa mesura desestabilitzat per haver perdut el primer, i també gràcies als bons serveis dels visitants, acabant amb un contundent 12 a 25. En el tercer, el Berga segueix en la bona línia, mentre el Gavà comet encara més errors que sentencien el partit, que desemboquen amb el 19 a 25 que situa el 0 a 3 final.

El Berga aconsegueix 3 punts que el situen com a segon classificat, a 3 del líder, el Santa Eugènia de Berga, que té un partit més. L’equip descansarà la jornada vinent. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Berga set9 vòlei vòlei berga

Comentaris