Casserres Femení

El Casserres surt de la cua de la classificació a base de gols i treball (1-5)

El Casserres surt de la cua de la classificació a base de gols i treball (1-5)

Primera victòria de la temporada pel primer equip femení del Futbol Sala Casserres. Les casserrenques han golejat el BarnaSants a domicili, 1 a 5, per sumar els primers punts de la temporada i sortir de la cua de la classificació.

Les locals s’han fet el primer gol en pròpia porteria i les altres quatre dianes han estat d’una inspiradíssima Jeni Serralvo. L’equip ha fet un partit molt seriós i, a diferència d’altres jornades, no ha desconnectat en cap moment. Al final, victòria aclaparadora, però encara ho podia haver estat més, ja que les noies dirigides per Xavier Parcerisa han perdonat en atac en més d’una ocasió. Més info

Amb aquest resultat, el Molles Malé FS Casserres s’enfila fins la 10a posició i deixa la part baixa de la classificació. Són els primers tres punts de la temporada, després de quatre jornades. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera setmana les casserrenques juguen a casa contra l’Alzina, actual 8è classificat, que ve de guanyar amb contundència el cuer de la categoria, l’Hospitalet. +PROPERA JORNADA

Casserres FS Casserres Futbol sala futsal Jeni Serralvo set9

Comentaris