Futbol, Casserres CF, CF Sant Salvador de Cercs

El Casserres guanya sense problemes a un inofensiu Sant Salvador (3-0)

Una rematada del Casserres. CEDIDA

Poca història al derbi entre Casserres i Sant Salvador de Cercs. Els locals es van imposar per 3 gols a 0 en un partit plàcid, on els visitants no van imposar gaire resistència.

L’inici ja va servir al Casserres per encarar el duel, primer amb una diana de Quim Escalé (3′) i, després, el 2 a 0 d’Oriol Torras (19′). El Sant Salvador no va reaccionar, sense generar pràcticament cap oportunitat clara, i els locals van jugar amb la tranquil·litat d’un resultat que es va ampliar a l’inici de la represa, altra volta gràcies a Oriol Torras (51′). El conjunt casserrenc va seguir disposant d’ocasions per fer més gran la diferència, però el marcador va morir amb el 3 a 0 final.

El partit deixa al Casserres a la desena posició de la taula, amb 8 punts, mentre que el Sant Salvador, amb els mateixos, baixa fins al dotzè lloc. La classificació sencera, AQUÍ.

Els dos equips preparen ara dos nous derbis. El Casserres rebrà a l’Avià B, que és vuitè amb 10 punts, mentre que el Sant Salvador visitarà el camp del Montmajor, quart amb 15. + PROPERA JORNADA.

Ajuntament de Casserres Casserres Club de Futbol Sant Salvador Sant Salvador de Cercs set10