Alt Berguedà, UE Avià B

L’Avià B s’endú un derbi molt calent contra l’Alt Berguedà (3-2)

L’Avià B s’endú un derbi molt calent contra l’Alt Berguedà (3-2)

Un derbi sol ser sinònim de polèmica i de partit on pot passar de tot. El que aquest dissabte va enfrontar l’Avià B i l’Alt Berguedà no va ser una excepció. Els dos equips van sortir ben estructurats i concentrats, tal com l’ocasió requeria. Hi va haver força igualtat durant tota la primera part, i no va ser fins a pocs minuts del descans que l’Avià va disposar d’una ocasió immillorable per posar-se per davant: un penal rigorós. Oscar Betriu va fallar des dels onze metres i el derbi se’n va anar al descans amb l’empat a 0 inicial.

A la represa, l’Avià B va aprofitar una bona centrada per la banda dreta que va suposar l’1 a 0 amb gol de Dieguito. Pocs minuts després, Oscar Betriu va poder treure’s l’espina del penal fent el 2 a 0. I a la següent jugada, el conjunt d’Albert Freixas va posar  el 3 a 0 al marcador a mans de Dieguito, que completava un doblet.

A partir d’aquí, l’Avià va baixar el ritme i l’Alt Berguedà va retallar diferències en una falta lateral, plena de rebots, que finalment Sergio Soto va rematar a gol fent, així, el 3 a 1. Cinc minuts després Oriol Cornelio aprofitava un error del porter per fer el 3 a 2 i donar emoció a un partit que, deu minuts abans, semblava sentenciat.

I a partir d’aquí, el derbi es va posar molt calent: moltes targetes (10 en els últims 10 minuts) i decisions no adequades per part del col·legiat van fer enfadar tots dos equips. El derbi va acabar de forma emocionant, amb l’Alt Berguedà buscant l’empat i un bon Avià defensivament que no ho va permetre. Com en tot duel comarcal, la tensió va ser protagonista, però ho podria haver estat menys, si les decisions del col·legiat -per banda i banda- no l’haguessin escalfat.

Amb el 3 a 2 final, l’Avià B suma 3 punts que el posen amb 10, a la vuitena posició. Per la seva banda, l’Alt Berguedà queda en segona posició, amb 18 punts, a un del nou líder provisional, que és el Castellnou. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquesta setmana els avianesos juguen a domicili, al camp del Casserres, que es desè amb 8 punts. Mentre que l’Alt Berguedà rep el Berga B, que es troba amb els mateixos punts (18) i és tercer. Aquest últim partit és clarament el duel de la jornada. +PROPERA JORNADA

Alt Berguedà Avià Futbol Quarta Catalana set10

Comentaris