Motor

Gerard Riu fitxa pel Team LaGlisse

Desprès d’una temporada d’aprenentatge al Mundial Júnior FIM CEV Repsol, on el seu millor resultat va ser una sisena posició, el pilot de Casserres, Gerard Riu canvia l’Stratos Team per l’equip madrileny de LaGlisse.

Enguany doncs seguirà a la mateixa categoria de Moto3 però amb moto diferent. I és que un dels handicaps per Riu serà adaptar-se a la nova moto, la Mahindra, una moto que tan per ell com per tot l’equip és nova, ja que anteriorment LaGlisse havien treballat amb Husqvarna.

El 2016 va ser un gran any pel nou equip de Riu: amb Carmelo Morales van aconseguir el Campionat d’Europa de Superbike, amb Adrián Fernández el Campionat de d’Espanya de Velocitat i amb Lorenzo Dalla Porta es van proclamar campions del Món Júnior de Moto3, categoria que córrer el cassarrenc.

La primera carrera de la temporada per Gerard Riu serà al Circuit d’Albacete el proper 30 d’Abril. N’estarem atents.