Atletisme

Tornen els Dos Dies del Berguedà amb gairebé 500 participants

Tornen els Dos Dies del Berguedà amb gairebé 500 participants

A finals d’aquest mes, els dies 25 i 26 de març, es tornaran a disputar els Dos Dies del Berguedà 2017, que organitza el Club Orientació Berguedà (COB). En aquesta, s’espera la participació de més de 450 atletes, repartits en 20 categories, que van d’infantil a veterans, però sobretot categories sèniors. Diversos atletes reconeguts ja han confirmat la seva assistència, gràcies als magnífics terrenys berguedans per a curses d’orientació.

La primera de les dues curses principals es disputarà dissabte 25 al matí a Taravil (Capolat), mentre que la segona serà el diumenge 26, també al matí, a l’Ermita de Sant Marc (Cal Bassacs, Gironella). A més, per dissabte també s’ha preparat una prova extra, situada a la plaça de l’Estació de Gironella, que serà de molt curta durada i apte per a tots els participants. Les curses són puntuables per a la Copa Catalana de Curses d’Orientació, regulada per la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, i una d’aquestes també per al Campionat de Catalunya en modalitat Ultra Llarga.

Durant els dos dies també hi haurà categories populars i infantils, amb distàncies, desnivells i dificultats diverses, per a què tothom pugui gaudir de les curses d’orientació. A més dels Dos Dies del Berguedà, durant l’any el COB organitzarà 5 proves més, totes les quals formaran part de la Lliga Berguedà-O 2017, també amb categories populars i infantils.

Cartell 2DB17

 

Foto del cartell: Andreu Soler.

atletisme Club Orientació Berguedà Cursa dos dies del berguedà orientació

Comentaris