Gironella, Vòlei

El Gironella encaixa una contundent derrota (3-0)

El Gironella encaixa una contundent derrota (3-0)
El Vòlei Gironella, en un partit de la temporada passada. CEDIDA

El CV Gironella ha encaixat la primera derrota de la temporada, després d’haver guanyat els tres primers partits. Tot i no fer un mal partit, el conjunt va anar una marxa per darrere del Gavà, i va ser superat per 3 a 0.

El partit va ser complicat des de l’inici. El conjunt local comptava amb un parell de jugadors que portaven clarament la batuta, davant d’un Gironella que no tenien armes per aturar-los. Tot i això, l’equip va fer un partit decent, ja que va estar concentrat i endollat durant tot l’enfrontament i li van entrar pilotes que no són habituals. Mentre el primer set va estar més desnivellat, 25 a 12, en el segon l’equip va començar guanyant i tenia esperances d’emportar-se el parcial, però el Gavà anava a una marxa més que un bloc visitant amb pocs jugadors que entrenen entre setmana, i va acabar cedint per 25 a 18. El tercer va acabar amb el mateix resultat, però amb menys història.

Amb 3 victòries i 1 derrota, l’equip suma 9 punts que el situen a la tercera plaça. Passat el pont, els gironellencs tindran una prova de foc, amb la visita del líder, el Sant Quirze, que ho ha guanyat tot i suma 14 punts. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

cv gironella Gironella set14 vòlei volei gironella

Comentaris