Montmajor Femení

El Montmajor goleja la Pirinaica en un partit plàcid (8-0)

El Montmajor goleja la Pirinaica en un partit plàcid (8-0)

Golejada del femení del Montmajor. L’equip d’Hector Esgueva rebia la visita del cuer de la categoria, la Pirinaica, i tenia una oportunitat d’or per enganxar-se al grup d’equips que té per sobre a la classificació. Sobre el camp, les berguedanes no van tenir massa oposició i van dominar el partit de principi a fi. La Pirinaica, per la seva banda, segueix sumant experiència: és la primera temporada que competeix i només disposava de 10 futbolistes per afrontar el partit a Montmajor.

El Montmajor va encarrilar el partit abans de la mitja hora de joc amb dues dianes de Laura Bruch i Judit Balaguer. Amb el 2 a 0 es va arribar al descans. A la represa, Maria Montañá es va destapar amb dos gols en menys de 10 minuts. Després vindria un gol de Judit Bruch, dos més de Laura Bruch (que, amb el de la primera meitat, va firmar un nou hat-trick) i un de Queralt Montañá. Més info

Amb aquest resultat, el Montmajor suma 6 punts i és 13è, empatat a punts amb els quatre equips que té davant: el Bellpuig, el Bellcairenc, el Vilomara i el Fruitosenc. La classificació sencera, AQUÍ.

Després del pont es reprendrà la competició i l’equip del Baix Berguedà jugarà al camp del Sant Quirze del Vallès, que és 8è, amb 11 punts. +PROPERA JORNADA

futbol femení futfem Montmajor set14

Comentaris