Futbol, Casserres CF

El Casserres frega la sorpresa al camp del líder (3-1)

El Casserres frega la sorpresa al camp del líder (3-1)
Un partit a Casserres, aquesta temporada. CARLES FIGULS

Dissabte a la tarda, una golejada del Castellnou al Casserres no era gens descartable. Els berguedans arribaven sense canvis al camp del líder, que venia de guanyar 2 a 6 al camp de l’Alt Berguedà. Lluny de convertir-se en un duel sense història, els casserrencs van aguantar dins del partit, en bona mesura gràcies a les aturades del porter, i no va ser fins al tram final quan els locals van sentenciar el duel.

I és que el porter Joan Salas va tenir una tarda de sort i inspiració. Tot i això, després de diverses aturades, un malentès amb el defensa va facilitar les coses perquè Armand Alsina avancés als locals (32′). A la segona meitat l’equip aguantava el resultat com podia, fins que una falta directa de Ricard Rubis va eixamplar l’avantatge (55′). El Casserres, esperonat per les aturades del porter, no va tirar la tovallola i va trobar la recompensa al tram final, amb una diana de Jordi Santacreu (70′). A partir d’aquí, el Castellnou es va acular i els berguedans es van dedicar a penjar pilotes a l’àrea, tot i que sense trobar rematadors. No va ser fins al temps de descompte, amb el porter avançat, quan Miquel Tena va aconseguir un transformar un contracop en una diana llunyana sense porter (90′).

Els casserrencs es mantenen a la novena posició de la taula, amb 12 punts en 10 jornades disputades. La classificació sencera, AQUÍ.

Els berguedans aprofitaran el pont per saldar – dijous – el seu partit ajornat contra el Sant Llorenç, que és cuer amb 2 punts. Després, el conjunt espera sumar amb la visita del Navàs B, que és tretzè amb 8 punts. +PROPERA JORNADA.

Casserres casserres cf Quarta Catalana set14

Comentaris