Casserres Femení

Quatre contracops condemnen el femení del FS Casserres (4-3)

Quatre contracops condemnen el femení del FS Casserres (4-3)

Segona derrota consecutiva del Molles Malé Futbol Sala Casserres. Les noies de Xavier Parcerisa van marxar amb les mans buides de la pista del Sant Andreu, tot i ser dominadores del partit en tot moment. Les casserrenques van tancar el rival a la seva àrea durant gairebé tot el partit, però l’equip local va ser increïblement letal al contracop i es va posar 4 a 0 en les úniques quatre sortides en què va aconseguir arribar a l’àrea de les berguedanes.

Tot i el resultat tan abultat, el Casserres va seguir lluitant per retallar distàncies però no ho va aconseguir fins a les acaballes. ‘Xete’, amb dos gols, i Cèlia, amb un altre, van donar emoció al xoc, però els esforços van ser insuficients. No hi havia temps per més i el Casserres ni tan sols va poder empatar el partit, tot i haver tingut ocasions per guanyar-lo de forma contundent.

Amb aquest resultat, la situació de tots dos equips a la classificació és paradoxal. El Sant Andreu ja és 4t, amb 18 punts, mentre que el Casserres perd pistonada i és 9è, amb 9, molt més a prop del descens que del líder. La classificació sencera, AQUÍ.

I la propera jornada, després del pont, el pavelló de Casserres es vestirà de gala per rebre el líder de la lliga, el Molins, que encadena set jornades consecutives guanyant i que només ha cedit un empat, en el partit inaugural de la temporada. +PROPERA JORNADA

FOTO. Xete, autora de dos gols a Sant Andreu. ALBERT CODINA

Casserres FS Casserres Futbol sala futsal Primera Divisió sant andreu set14

Comentaris