Alt Berguedà

Continua la mala dinàmica de l’Alt Berguedà (2-6)

Continua la mala dinàmica de l’Alt Berguedà (2-6)

Segueix la mala ratxa del CCR Alt Berguedà, que encadena vàries jornades sense conèixer la victòria. Aquesta setmana l’equip de Xavi Ribera rebia la visita del líder, el Castellnou, i va perdre per 2 gols a 6, un resultat que no fa justícia amb el que es va veure sobre el terreny de joc. El Castellnou va ser extremadament efectiu i afortunat a l’àrea rival, mentre que l’Alt Berguedà no va trobar el premi del gol en les moltes ocasions que va tenir.

Els bagencs es van avançar a l’inici del partit en clar fora de joc. Al cap de res, un xut des de fora l’àrea va picar en un central local, descol·locant el porter i fent pujar el 0 a 2 en el marcador. Els berguedans, però, no van abaixar el cap i van respondre amb l’1 a 2, obra de Joan Boixader ‘El Buffal’, de xut creuat i sec. Malgrat tot, a les acaballes de la primera meitat, el Castellnou va tornar a treure petroli d’una jugada de banda on l’àrbitre no xiula una possible falta i els bagencs ho aprofiten per fer 1 a 3.

A la represa, el Castellnou va fer l’1 a 4 en una jugada d’1 contra 1 on el davanter xoca amb el porter local, que queda tocat, i ho aprofita per marcar. Els locals van reclamar falta. El porter va demanar el canvi i un jugador de camp, Oriol Cornelio, es va posar sota pals. Amb tot, l’Alt Berguedà no va abaixar els braços i va lluitar per remuntar.

Després de molta insistència, Carles Ortiz ‘Carli’ va fer el 2 a 4 des del punt de penal. A partir d’aquí, els de Xavi Ribera van intentar buscar el tercer però es van trobar amb un 1 contra 1 que suposava el 2 a 5. I, al cap d’un minut, un xut des de dins l’àrea posava el resultat final de 2 gols a 6. Més info

Amb aquest resultat, l’Alt Berguedà s’allunya del líder, que segueix sent de manera provisional el Castellnou (el Berga B té un partit aplaçat). Els bagencs sumen 25 punts, mentre que l’Alt Berguedà és sisè, amb 16. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera setmana l’Alt Berguedà buscarà la victòria al camp del Navàs, i el Castellnou, més líder que mai, buscarà de nou els tres punts contra el Casserres. +PROPERA JORNADA

Castellnou CCR Alt Berguedà Futbol Guardiola Quarta Catalana set13

Comentaris