Futbol, Casserres CF

La bona gestió de partit dona 3 punts al Casserres (2-0)

La bona gestió de partit dona 3 punts al Casserres (2-0)
El porter visitant a punt de refusar una pilota. CARLES FIGULS

Dos gols a pilota aturada a l’inici del partit van ser suficients per a la victòria del Casserres. L’equip va saber contemporitzar el duel contra la Balconada B, i l’avantatge el va ajudar a no patir en excés.

Les dues dianes de córner van donar un avantatge matiner al Casserres de 2 a 0, primer gràcies a Marc Pi (9′) i poc després de Sergi Figuls (14′). A partir d’aquí, els locals es van dedicar a viure i aprofitar l’avantatge. Tot i que la Balconada empenyia i amb un gol hauria tornat a posar-se al partit, els berguedans seguien sòlids i, fins i tot, van disposar de nombroses oportunitats de gol. Al final, però, el partit va seguir travat i va acabar amb el 2 a 0.

Els 3 punts en donen 12 a un Casserres que puja fins a la novena posició, precisament avançant a la Balconada B. La classificació sencera, AQUÍ.

A la jornada vinent, desplaçament complicat per a uns casserrencs que visiten el camp del líder, el Castellnou, que té 25 punts. + PROPERA JORNADA.

Casserres casserres cf Quarta Catalana set13

Comentaris