General

El Bàsquet Berga femení no pot competir amb el colíder (34-65)

El Bàsquet Berga femení no pot competir amb el colíder (34-65)
Un moment del partit del cap de setmana. CEDIDA

Qualsevol cosa que no fos una victòria amb cert marge a favor del Sallent hauria sigut una sorpresa. L’equip femení del Bàsquet Berga ho va intentar, però el colíder va ser superior al llarg del partit, i va obrir una escletxa al final que va servir per situar el contundent 34 a 65.

Després d’un parcial de 6 a 4, les locals van restar negades de cara a cistella, mentre l’efectivitat de les visitants posava el 6 a 20. L’equip va tirar d’orgull a l’inici del segon parcial, retallant diferències, però les visitants seguien controlant el partit, 15 a 25. Després d’un intercanvi de cistelles, al tram final del tercer parcial la distància va a més, arribant al darrer 25 a 41. Els darrers 10 minuts serveixen per fer més gran la ferida, fins al definitiu 34 a 65.

És la 7a derrota, per 2 victòries, d’un Bàsquet Berga que se situa a la desena posició de la taula. A la propera jornada, desplaçament complicat a la pista del Corbera, que és tercer amb 6 victòries i 2 derrotes. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga Femení set13

Comentaris