Bàsquet, Bàsquet Berga

El Bàsquet Berga qualla un gran partit en la primera victòria a domicili (72-82)

El Bàsquet Berga qualla un gran partit en la primera victòria a domicili (72-82)
Edo entrant a cistella, en una foto d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga ha estrenat les victòries a domicili aquesta temporada a la pista de l’European International School, un rival de la part alta que tan sols havia perdut dos partits. Els de negre van estar encertats de cara a cistella durant tot el partit, especialment en la decisiva segona meitat, per imposar-se amb un 72 a 82 que permet a l’equip respirar i agafar forces de cara als propers enfrontaments.

El primer parcial va estar força igualat, acabant 19 a 15. En el segon, el Berga encadena una bona ratxa anotadora a l’equador que li permet retallar diferències i el partit segueix totalment obert a la represa. En el tercer temps, lluny de relaxar-se, els de negre surten entonats, i van obrint una escletxa que arriba a ser de 9 punts, per bé que s’arriba al darrer temps 57 a 62. En els 10 minuts finals, els visitants tornen a agafar una diferència que arriba als 11 punts i que sembla insalvable per l’EIS. Els locals intenten retallar però els berguedans segueixen amb el gran encert del partit, i situen el 72 a 82 definitiu.

La victòria manté al Berga a la vuitena posició, amb 3 partits guanyats i 5 de perduts. L’equip prepara ara el duel que l’enfrontarà a casa contra el Sant Cugat, que és un rival directe, novè amb el mateix balanç que els berguedans. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set13

Comentaris