UE Avià

Cinc gols més de l’Avià per consolidar-se a la part alta (5-3)

Cinc gols més de l’Avià per consolidar-se a la part alta (5-3)

Nova exhibició golejadora de la Unió Esportiva Avià. Els homes de Joan Flores han vençut per 5 a 3 el San Lorenzo en un partit molt atractiu per a l’aficionat. L’equip ha dominat un dels millors equips que ha passat pel municipal aquesta temporada i ha arribat al descans amb un còmode 3 a 0, que podria haver estat encara més ampli si s’haguessin materialitzat un parell d’ocasions molt clares que finalment s’han desaprofitat. Els autors dels gols de la primera van ser Jaume Moratonas, Eudald Tubau i Eloi Soler.

A la represa, l’Avià va fer el quart en els primers compassos a través de Diego Hualpa. Al quart d’hora, el San Lorenzo van fer el 4 a 1, però poc després Ivan Lianes va signar la ‘maneta’ amb un golàs des de fora l’àrea. El partit estava totalment controlat fins que l’àrbitre va expulsar per doble groga a Lianes i l’Avià va desconnectar. Quedaven pocs minuts, però el San Lorenzo els va aprofitar per fer dos gols i maquillar el resultat. Més info

Amb aquest triomf, l’Avià es consolida a la tercera posició i segueix enganxat a un altre equip de la comarca, el Gironella, que és segon. Els avianesos tenen 30 punts, mentre que els gironellencs en tenen 31. El líder segueix sent el Calaf, que es manté intractable amb 35. Per sota, en canvi, tothom ha punxat: cap dels equips que ocupen de la 4a a la 9a posició ha aconseguit guanyar aquest cap de setmana. Això fa que els tres equips de dalt agafin distància. L’Avià ja té el quart, el Cardona, a 4 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada l’Avià visita el complicat camp del Matadepera, que és 14è, però ve de guanyar al camp de l’Artés. +PROPERA JORNADA

FOTOS (Cedides pel club)

WhatsApp Image 2018-11-25 at 19.30.08

WhatsApp Image 2018-11-25 at 19.30.09 (2)

WhatsApp Image 2018-11-25 at 19.30.09 (1)

Avià Futbol San Lorenzo set13 Tercera Catalana

Comentaris