Futbol, UE Avià B

L’efectivitat torna a marcar la diferència (2-0)

L’efectivitat torna a marcar la diferència (2-0)
El davanter Blai Gragés, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

L’encert de cara a porteria ha tornat a marcar el destí de l’Avià B aquesta jornada. El filial blanc i blau va disputar un partit que va estar dividit en línies generals, però que l’efectivitat del Navarcles va marcar la diferència situant el 2 a 0.

I és que el partit va estar força repartit pel que fa al control del joc i a les ocasions de gol. Els locals van aprofitar un contracop per avançar-se, a través de les botes de Roger Ribalta (20′). Els dos equips van tenir oportunitats per moure el marcador, però no va ser fins al tram final quan el Navarcles va materialitzar la jugada que mataria el partit, amb el 2 a 0 de Ribalta (78′).

Amb 14 punts, el filial es manté a la vuitena posició. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip tindrà una gran ocasió de retrobar-se amb la victòria el proper cap de setmana, amb la visita del cuer, el Sant Llorenç, que tan sols ha sumat 2 punts. + PROPERA JORNADA.

avià b Quarta Catalana set13 UE Avià ue avià b

Comentaris