Gironella, Vòlei

El CV Gironella comença la temporada sense aturador (3-0)

El CV Gironella comença la temporada sense aturador (3-0)
Foto d'equip de CV Gironella. CEDIDA

El CV Gironella no podia començar la temporada de millor manera, demostrant que és un clar candidat a acabar com a primer de grup. L’equip ha guanyat els primers tres partits de la temporada, el darrer aquest cap de setmana per 3 a 0 en la visita del Cubelles (25-13/25-21/25-15), situant-se com a colíder de grup.

El conjunt va ser superior al llarg del partit, tot i que va tenir dificultats per mantenir el ritme i la concentració, encaixant excessius punts a través d’errades pròpies. El primer set va tenir poca història i va acabar 25 a 13, mentre el segon va ser el típic on el Gironella es relaxa fruit de la seva superioritat i, sumat a un Cubelles més intens i les precipitacions dels locals, van fer perillar el parcial, però es van acabar imposant per 25 a 21. El darrer ja va tenir menys alt i baixos, i els berguedans van fer palesa la diferència entre ambdós conjunts amb el 25 a 15.

Amb tres victòries el CV Gironella suma 9 punts que li permeten ser colíder, juntament amb el Sant Quirze, que és primer gràcies a un lleuger average a favor. A la propera jornada, els gironellencs s’enfrontaran al Gavà, que és tercer amb 6 punts, 2 victòries i 1 derrota. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

cv gironella Gironella set13 vòlei volei gironella

Comentaris