CF Sant Salvador de Cercs

El Sant Salvador empata a 4 a Sant Llorenç en un partit boig (4-4)

Partit boig a Sant Llorenç de Morunys. Els locals rebien la visita del Sant Salvador en un duel de necessitats, ja que tots dos equips són a la part baixa de la classificació. Els del Berguedà es van avançar ben aviat amb dos gols abans del quart d’hora de joc: el primer, de Lluís Casas; i el segon, de Jordi Casals. Tot i això, els piteus van reaccionar amb un gol poc abans del descans i van retallar distàncies.

A l’inici de la represa, tots dos equips es van quedar amb 10: el col·legiat va expulsar el local Higo Alves i el visitant Xavi Serra. Poc després, un gol en pròpia porteria va igualar el partit. Però la reacció visitant va ser immediata i Kevin Ponce va tornar a avançar el Sant Salvador. L’alegria, però, va durar ben poc, ja que l’àrbitre va expulsar Miquel Artigas al cap d’un minut. Amb 9 jugadors, els de Cercs van veure com els locals empataven el partit, però van ser capaços de tornar-se a avançar amb un nou gol de Jordi Casals. I a les acaballes, el conjunt piteu va restablir la igualada amb el definitiu 4-4. Més info

Amb aquest resultat, el Sant Salvador és 12è, amb 9 punts, mentre que el Sant Llorenç segueix a la cua de la classificació, amb només 2. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada toca descansar: el conjunt de Sant Jordi hauria d’enfrontar-se al Vilomara, però l’equip bagenc es va retirar fa unes setmanes. +PROPERA JORNADA