CF Sant Salvador de Cercs

Dos gols a les acaballes condemnen el Sant Salvador contra el Navarcles (0-2)

Retorn amarg del Sant Salvador de Cercs al seu municipal. Els cercorins feia més d’un mes que no disputaven cap partit com a locals (des del 6 d’octubre, contra el Sant Pau) per culpa de l’estat del seu terreny de joc. De les 9 jornades que s’havien disputat fins al moment, només n’havien jugat dos com a locals i les havien guanyat (contra Sant Pau i Navàs B), i això deixava entreveure que podia plantar cara al Navarcles, un clar aspirant a l’ascens de categoria.

D’entrada, així va ser. El Sant Salvador va plantejar un partit incòmode i va mantenir l’empat a 0 inicial fins al descans. A la represa, tot obert i banqueta local plena per introduir homes de refresc i gestionar el darrer tram de partit. Però el Navarcles és molt poderós en atac i és complicat retenir els seus davanters durant 90 minuts. A falta d’un quart d’hora pel final, Roger Ribalta va fer el 0 a 1 i va deixar força tocat l’equip local. I gairebé en temps afegit, el mateix Ribalta va sentenciar el partit amb el 0 a 2 definitiu. Més info

Amb aquesta derrota, el Sant Salvador allarga la ratxa de partits sense guanyar. No ho fa des de la quarta jornada, en aquell 2 a 1 contra el Sant Pau, i encadena quatre derrotes consecutives (Alt Berguedà, Casserres, Montmajor i Navarcles). A aquestes alçades, l’equip cercorí és 13è, amb 8 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, oportunitat d’or per trencar la mala dinàmica i començar a sumar de tres en tres. El Sant Salvador visita el camp del cuer, el Sant Llorenç de Morunys, que en el que portem de temporada només ha sumat un punt. +PROPERA JORNADA

Imatges del partit cedides pel club WhatsApp Image 2018-11-17 at 20.42.51 (1)