Alt Berguedà

Tercera ensopegada consecutiva de l’Alt Berguedà (3-2)

Tercera ensopegada consecutiva de l’Alt Berguedà (3-2)

L’Alt Berguedà s’ha tornat a deixar punts, per tercera setmana seguida, en la seva visita al camp de la Balconada B. Aquest cop, derrota per 3 gols a 2. La primera part va ser per oblidar. Els locals van obrir el marcador en la primera jugada de córner. Cada jugada de perill de l’equip visitant acabava amb un bon contraatac per part dels locals. I en una d’aquestes sortides ràpides van fer el 2 a 0, resultat amb el que s’arribaria al descans. L’Alt Berguedà va disposar d’oportunitats per anar al descans amb un marcador més ajustat, però la Balconada va ser més intensa i va saber aprofitar els errors de concentració dels berguedans.

A la represa, el partit semblava que canviava, si més no per la intensitat, però en una altra pèrdua al mig del camp, la Balconada va fer el tercer. Els locals es van plantar a l’àrea de l’Alt Berguedà amb poques passades i van definir a plaer per gairebé sentenciar. A partir d’aquí, els de Xavi Ribera van seguir intentant reaccionar, però cada ocasió, era rebutjada pel porter local, que va acabar sent l’heroi dels seus.

Ja a les acaballes, els visitants van servir una falta ràpida, aprofitant la desconcentració de la Balconada, i Gerard Puig va introduir la pilota a la porteria per fer el 3 a 1. Un minut més tard, Carlos Ortiz ‘Carli’ va fer el 3 a 2 pels visitants amb una bona vaselina. El partit acabaria amb el resultat de 3 gols a 2. L’Alt Berguedà va pagar una mala primera part, en manca de concentració i una segona part on es va fallar i molt de cara a porteria. Mentre que la Balconada va viure de contraatacs ben executats i d’un porter que va parar el que no està escrit. Més info

A la taula classificatòria l’Alt Berguedà suma 19 punts i es cinquè, mentre que la Balconada suma 11 punts i ja és novena. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana que ve l’Alt Berguedà disputa un dels partits de la jornada: rep la visita del Castellnou, actual líder de la categoria, amb 24 punts. La Balconada, en canvi, juga al camp del Casserres. +PROPERA JORNADA

Alt Berguedà Balconada Quarta Catalana set12

Comentaris