Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres venç els problemes i s’acosta al líder (4-2)

El PC Imagine Casserres venç els problemes i s’acosta al líder (4-2)

Nova victòria del sènior masculí del Casserres. El conjunt berguedà ha superat una prova complicada en la visita del Gavà, un dels equips que més bon joc està protagonitzant en aquest inici de campionat malgrat que la classificació no ho reflecteix així. A més, l’equip afrontava el partit amb dues baixes sensibles: les dels dos tanques, Franc Serra i Serralta.

Després d’una gran primera part -on l’equip va ser molt intens i va tenir la concentració que en altres ocasions li ha faltat en jugades a pilota aturada en contra-, Cabana, Flores i Carmona van fer pujar el 3 a 0 al marcador abans del descans. A la represa, el Gavà va pujar el ritme i va acabar obtenint el premi del gol en aprofitar una bona jugada a pilota aturada -el gran maldecap de l’equip en aquest inici de temporada-.

A les acaballes, els visitants van passar a jugar de 5, però el Casserres es va defensar molt bé. I no només això. En una bona jugada d’equip, Carmona va fer el quart gol. En els segons finals, el Gavà va retallar distàncies però el 4 a 2 seria definitiu. Més info

Amb aquesta victòria, el PC Imagine ja en suma quatre i s’enfila fins quarta posició, amb 12 punts dels 18 que s’han disputat fins al moment. A més, els casserrencs són més a prop que mai del líder, que és l’Alheña i és a només un punt. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada el PC Imagine Casserres rep la visita del Magic Sants, que és 7è classificat, amb 9 punts. +PROPERA JORNADA

Casserres Divisió d'Honor Futbol sala futsal PC Imagine Casserres set12

Comentaris