Bàsquet, Bàsquet Berga

Agònica i dramàtica derrota del Bàsquet Berga (79-78)

Agònica i dramàtica derrota del Bàsquet Berga (79-78)
Edo entra a cistella, en un partit de la temporada passada. ALEIX CAMPRUBÍ

Va fer falta una pròrroga per decidir que el Bàsquet Berga havia de perdre el partit al camp de l’Artés B, per 79 a 78, i que ho havia de fer amb un final dramàtic. Tot i el bon treball al llarg del partit i tenir la possessió a falta de 17 segons, l’equip va cometre una falta en el rebot que va sentenciar el partit, regalant llançaments lliures al rival.

El primer quart va ser lleugerament més desigual, amb un parcial de 2 a 13 pels berguedans que va situar un 16 a 21 al final. Però els locals es van refer i va aconseguir anar al descans més a prop, 35 a 37. A la segona meitat, la igualada encara va ser més clara i, si bé van seguir lleugeres alternances al marcador, que no van passar als 5 punts, el tercer temps va acabar amb empat a 51 i, el darrer, amb el 69 a 69 que enviava el partit a la pròrroga.

En el temps extra, els berguedans aconsegueixen un avantatge de fins a 5 punts a l’inici, amb el 69 a 74, que mantenen fins a poc més de 2 minuts pel final. Al final, el Berga té l’opció d’emportar-se el partit, amb una pilota a falta de 17 segons – 3 de decalatge amb la possessió, però no només erra sinó que comet una falta en el rebot, que regala els tirs lliures a l’Artés a falta de 2 segons pel final. Als bagencs tan sols els va fer falta encistellar un tir lliure per posar el 79 a 78 que matava el partit.

Els de negre segueixen a la vuitena posició de la taula, amb 2 victòries i 5 derrotes. A la propera jornada l’equip visitarà la pista de l’European International School, que és quart amb un balanç de 5 a 2. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set12

Comentaris