Futbol, CE Berga

El Berga perdona i pateix per acabar empatant a res (0-0)

El Berga perdona i pateix per acabar empatant a res (0-0)
Protocol previ a l'inici del partit. CE BERGA

Conegut és que perdonar en el futbol acostuma a ser sinònim de lament. Aquest cap de setmana es va evidenciar en la visita del Berga al complicat camp del Cardedeu, després que els blanc i vermells perdonessin reiterades ocasions en els primers minuts, i acabessin patint per mantenir un punt al final, amb l’empat a 0. L’equip va aferrar-se a un empat que li permet mantenir l’avantatge davant el segon classificat.

El Berga va fer un molt bon inici de partit. L’equip va aconseguir generar diverses ocasions, unes 4 de clares, incloent-hi una pilota al pal de Xavi Carreras, però va perdonar totes les oportunitats que va tenir d’encarrilar el partit. Els locals, que arribaven amb alguna baixa important, van aconseguir un xut al pal en els primers minuts, i van anar anivellant el partit de manera paulatina en el segon tram de la primera part.

La història va canviar a la segona meitat. El Cardedeu va ser superior i va generar més ocasions de gol, mentre els berguedans no van inquietar al porter rival. Tot i que el punt era positiu, ja que es tractava d’un rival complicat, l’equip va lamentar les ocasions errades als primers minuts i va acabar patint per no encaixar un gol que li fes perdre el partit al final.

El Berga suma ara 27 punts que el mantenen a la primera posició de la classificació. Els resultats de la zona alta han afavorit als de Joan Prat: L’equip manté la diferència davant el Joanenc, a 4 punts, ja que ha empatat amb el Ripollet, que està a 5 punts, els mateixos que Gramanet i Parets, que també han perdut en aquesta jornada. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent, el Municipal viurà l’esperat duel de la part alta, entre el Joanenc i el Berga. Els blanc i vermells podrien deixar al que sembla el gran rival a la temporada a 7 punts si aconsegueix una victòria o mantenir la diferència de 4 si empata, però una derrota els deixaria tan sols amb 1 punt de coll. +PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Futbol Segona Catalana set12

Comentaris