Motor

Franc Serra acaba tercer a la Copa Rodi i aconsegueix el bitllet directe per al Superprestigio de París

Franc Serra acaba tercer a la Copa Rodi i aconsegueix el bitllet directe per al Superprestigio de París

El gironellenc Franc Serra acaba tercer a la Copa Rodi Michelin i participarà al Superprestigio Dirt Track, que fins ara se celebrava al Palau Sant Jordi de Barcelona però que enguany serà a París, tot i que encara no se sap quan. L’organització de la prestigiosa prova ha ajornat la celebració de la cita i el futur és incert. El que està clar és que, si s’acaba fent, Franc Serra hi serà.

Aquest cap de setmana s’ha disputat la darrera prova del campionat, a Alcarràs, i Serra ha fet segon, una posició que li assegura la tercera posició a la general i, el que és el mateix, un bitllet directe per participar a la gran cita parisenca.

El pilot del Berguedà va ser el millor del seu equip. Va guanyar diverses mànigues classificatòries i va entrar a la final per la via directe. Un cop allà, va protagonitzar un increïble frec a frec amb Ferran Cardús, però finalment la victòria va ser per a Cardús per només 31 mil·lèsimes de segon.

La segona posició a Alcarràs és el segon millor resultat de la Copa per a Serra, que va guanyar la prova inaugural del campionat, a Rufea, però no ha pogut tornar a pujar al podi fins a Alcarràs. A Roccos va ser vuitè; a l’Albí, sisè; i a Agramunt, quart.

A Alcarràs, Ferran Sastre i Jaume Gayà, els seus dos principals rivals en la lluita pel podi, van punxar: van ser setè i vuitè, respectivament. Això ha fet que Serra escali fins la tercera posició de la general, sumi 93 punts i avanci Gayà, que es queda a la quarta posició amb 91. A més, el pilot de Gironella s’ha quedat a només tres punts de Ferran Sastre (96pts), que ha conservat el segon lloc per ben poc.

Captura de pantalla 2018-11-07 a les 19.44.06

Copa Rodi Dirt Track Franc Serra Motor

Comentaris