Bàsquet Berga femení, Bàsquet

La primera victòria del Bàsquet Berga femení arriba al camp del cuer (46-48)

La primera victòria del Bàsquet Berga femení arriba al camp del cuer (46-48)
El Bàsquet Berga femení, en un partit d'aquesta temporada a casa. BÀSQUET BERGA

A la setena jornada de la temporada, l’equip femení del Bàsquet Berga ha aconseguit sumar la primera victòria. Ha sigut per un resultat ajustat, 46 a 48, i al camp del cuer, el Navàs, però serveix per esperonar a les berguedanes.

La primera meitat no va ser gaire esperançadora, caient per 10 a 6 en el primer temps, i arribant 22 a 13 al descans, 9 punts per sota. Però a la segona part les berguedanes van canviar el xip i van capgirar el partit com un mitjó, amb un parcial de 2 a 13 que posava el 24 a 26 de cara als darrers 10 minuts. El quart quart va estar marcat per l’alt encert, acabant 22 a 22, el que retenia la diferència posant el final 46 a 48.

La primera victòria manté al conjunt a la penúltima posició, la dotzena, just per davant del Navàs. A la propera jornada l’equip rebrà al Sant Cugat Vermell, precisament l’onzè classificat, amb 2 victòries, tot i que ha jugat un partit menys. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga Femení set11

Comentaris