Casserres Masculí

Els contracops maten el PC Imagine Casserres a la pista de l’Alheña (4-1)

Els contracops maten el PC Imagine Casserres a la pista de l’Alheña (4-1)

Superats al contracop. El PC Imagine Casserres, el primer equip masculí del club, ha vist trencada la ratxa de tres partits guanyant amb una dolorosa derrota a la pista de l’Alheña. Els casserrencs van plantar cara en tot moment i van sortir vius d’un inici de partit aclaparador de l’Alheña.

En els primers compassos de partit, els locals van imprimir un joc molt ràpid i vertical i van amenaçar de valent la porteria casserrenca, però els del Berguedà van aguantar i van mantenir un ajustat 1 a 0 al marcador. A l’equador del primer temps, el partit es va igualar i el Casserres va començar a sortir de la cova. I a les acaballes, el duel es va igualar definitivament amb l’empat a 1, obra d’Isaac Cabana a la sortida d’un córner.

La segona part va començar amb dues bones ocasions desaprofitades pel Casserres i amb una resposta letal de l’Alheña, que va fer el 2 a 1 en la jugada següent, aprofitant un contracop molt ràpid i una mica de fortuna. Tot i el gol, el joc seguia igualat però els contracops dels locals eren cada vegada més perillosos i qualsevol pèrdua suposava perill. En una d’aquestes ocasions, l’Alheña va trenar una bona jugada per fer el 3 a 1 quan només faltaven 9 minuts. A partir d’aquí, el Casserres ho va intentar però no va ser capaç de retallar distàncies i en els últims segons el rival va fer el definitiu 4 a 1, de nou en un contracop.

Tot i la derrota, els casserrencs segueixen a la part alta de la classificació. Són cinquens, amb 9 punts dels 15 que s’han disputat. L’Alheña, per la seva banda, ja en suma 10 i avança els del Berguedà per posar-se tercer, a l’estela dels líders, el Bosco Rocafort i l’Olesa (13 pts). La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada els casserrencs reben la vista del CCR Gavà, que és just darrere seu a la classificació: 6è, amb 7 punts. Els de Gavà van començar la temporada de forma magnífica, amb dues victòries, però han anat perdent força amb el pas de les setmanes i ja fa tres jornades que no guanyen. +PROPERA JORNADA

Alheña Casserres FS Casserres Futbol sala futsal set11

Comentaris