Montmajor Femení

Un Montmajor intens goleja l’Alpicat i suma la primera victòria de la temporada (4-1)

Un Montmajor intens goleja l’Alpicat i suma la primera victòria de la temporada (4-1)

Primers punts de la temporada per al femení del Montmajor. Les montmajonenques van fer un bon partit en la visita de l’Alpicat i van golejar el rival (4-1) en una gran segona meitat on Laura Bruch es va erigir com la protagonista, amb un hat-trick.

El Montmajor va dominar pràcticament tot el partit gràcies a una bona pressió, moltes recuperacions i, sobretot, les pilotes a l’esquena de les centrals rivals. A la primera meitat, l’equip va tenir diverses ocasions per avançar-se però només en va aprofitar una, per mitjà de Judit Bruch, que va fer pujar l’1 a 0 al marcador. A les acaballes del primer temps -en els millors minuts de les lleidatanes-, l’Alpicat va fer l’1 a 1 en una bona jugada individual de la dorsal 19, Lorena Gasch.

A la represa, el partit es va revolucionar. El Montmajor va introduir canvis que van aportar frescor al joc i un d’ells, Laura Bruch, es va convertir en la jugadora més decisiva del partit. En 45 minuts va fer tres gols i va sentenciar el partit. Tots ells, força similars, amb pilotes a l’esquena de les centrals, guanyant-les per velocitat i definint bé en l’u contra u davant la portera. L’Alpicat es va acostar ben poc a la porteria local i, quan ho va fer, va topar amb bones intervencions de la portera, Yolanda Bolta.

Amb aquesta victòria, el Montmajor segueix 14è, però s’enganxa al grup d’equips amb tres punts, quan encara té pendent de disputar el partit de la primera jornada, contra el Bellpuig, i el de fa dues jornades, contra el Sallent. Tots dos compromisos són a casa. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, nova setmana de futbol al municipal de Montmajor. Les locals reben la vista del Terrassa, actual 7è classificat, amb 8 punts. Les egarenques venen de perdre al camp del Sallent i d’empatar contra l’Òdena. +PROPERA JORNADA

 

Futbol futfem Montmajor Segona Divisió set11

Comentaris