Bàsquet, Bàsquet Berga

L’irregular Bàsquet Berga suma una nova derrota (52-58)

L’irregular Bàsquet Berga suma una nova derrota (52-58)
Edgar Correia lluita per una pilota, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga suma la quarta derrota en sis partits aquesta temporada. L’equip va intentar remuntar en el tercer temps, però va ser insuficient i l’Igualada B va dictar sentència en els darrers minuts d’un enfrontament que va acabar 52 a 58, un rival que – a priori – era assequible pels locals.

El conjunt visitant ja va agafar un lleuger avantatge al primer quart, 12 a 19, i ho va seguir fent paulatinament en el segon, arribant a anar 16 punts per davant. Els de negre no van voler dir adéu al partit i, als darrers minuts de la primera part, van recuperar diferències per posar el 31 a 40. L’inici del tercer temps va ser el que feia falta per omplir de motivació a l’equip, que es va acostar a 2 punts, per arribar 42 a 46 al darrer temps. En aquest, la diferència es va mantenir però, en els darrers compassos, l’Igualada va acabar de fer esforços per posar el 52 a 58 final.

Amb 2 victòries i 4 derrotes, el Bàsquet Berga se situa a la vuitena posició de la taula. La setmana vinent tindrà una bona ocasió de sumar una victòria a la pista de l’Artés B, que tan sols ha guanyat un partit i és onzè. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set11

Comentaris