Alt Berguedà, CF Sant Salvador de Cercs

Victòria per la mínima de l’Alt Berguedà en el derbi del nord de la comarca (1-0)

L’Alt Berguedà i el Sant Salvador van disputar ahir, dijous, el primer derbi de la història entre tots dos equips que es va saldar amb el resultat de 1 a 0 a favor del conjunt local. L’únic gol del derbi va arribar al minut 17 de partit, obra de Gerard Puig, que va resoldre una sèrie de rebutjos a dins l’àrea amb un sublim cop de cap. La resta de la primera part va estar dominada pel conjunt local, que al minut 46 va veure com li xiulaven un penal a favor que no va poder transformar.

A partir d’aquí el derbi va girar. El Sant Salvador va anar de menys a més i va tenir vàries ocasions per poder empatar el partit. Finalment no ho va aconseguir i els punts es van quedar a Guardiola. Més info

L’Alt Berguedà és líder provisional amb 18 punts, a l’espera que el Berga ‘B’ disputi el partit aplaçat al camp del Valls de Torroella. Aquest cap de setmana els de Xavi Ribera visitaren el cap del Avià, que es onzè amb 7 punts. Per la seva banda, el Sant Salvador és manté desè, amb 8 punts. Aquesta setmana, en principi, l’equip cercorí havia de rebre el Casserres (tretzè, amb 5 punts), però finalment el partit es disputarà a Casserres per l’estat del camp de Sant Jordi. +PROPERA JORNADA

La classificació sencera del grup 1 de Quarta Catalana, AQUÍ.