Bàsquet, Bàsquet Berga

Mans i mànigues per competir (73-57)

Mans i mànigues per competir (73-57)
Edo tira a cistella, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

Tan sols durant una meitat va poder oposar resistència el Bàsquet Berga, a la pista d’un rival de la part alta com és el Mollerussa. L’equip va començar amb mal peu, va anar tot el partit a remolc i tan sols va aguantar la primera meitat amb el marcador ajustat, per acabar caient per 73 a 57.

Un parcial d’11 a 0 només d’arrencar no augurava res de bo, però l’equip va reaccionar i va posar el 19 a 12 al final del primer quart. En el segon, va evitar que el Mollerussa fes més gran l’escletxa, i va aconseguir arribar al descans 29 a 23. Però a la represa l’equip va sortir desconnectat i va encaixar un 14 a 6 que sentenciava el partit, ja que es va anar ampliant per arribar 58 a 37 al darrer temps. En el quart quart, el Berga va aconseguir un parcial de 0 a 7, però la diferència ja era massa gran i el partit acaba amb un intercanvi de cistelles que va posar el 73 a 57.

Amb 2 victòries i 3 derrotes, els berguedans se situen a la vuitena posició de la taula. Diumenge tindran una bona ocasió per sumar en positiu, ja que rebran a l’Igualada B, que tan sols ha guanyat 1 partit i n’ha perdut 5. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set10

Comentaris