UE Avià

L’Avià reprèn el camí de la victòria (1-3)

L’Avià reprèn el camí de la victòria (1-3)

Victòria vital de l’Avià al camp del Pare Ignasi Puig, al barri del Xup de Manresa. Els de Joan Flores necessitaven recuperar el camí de la victòria després de perdre la setmana passada a casa, en el derbi comarcal contra el Gironella. I ho han fet. Roger Claret va avançar els del Berguedà abans del descans en aprofitar una pilota morta a l’interior de l’àrea.

Malgrat tot, a l’inici de la represa, el Xup va fer la igualada en una de les poques ocasions que va disposar en tot el partit. Deu minuts més tard, Jordi Colillas va tornar a avançar l’Avià amb un bon gol a la sortida d’un córner. I a les acaballes, altre cop Claret va sentenciar el partit amb el seu doblet.

Amb aquesta victòria, l’Avià segueix a la part alta. És quart, amb 21 punts i, a més, retalla diferències amb el líder, el Calaf, que aquesta setmana ha empatat a Súria. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, partit atractiu al Berguedà: l’Avià rep la visita del Puig-reig a l’Alfons Gonfaus. El partit és dissabte a les 4 de la tarda. A més, el club presentarà els seus equips l’endemà, diumenge, a les 11 del matí. +PROPERA JORNADA

WhatsApp Image 2018-11-04 at 18.49.54 (3)

WhatsApp Image 2018-11-04 at 18.49.54 (2)

WhatsApp Image 2018-11-04 at 18.49.54 (1)

Futbol Pare Ignasi Puig set10 Tercera Catalana Xup

Comentaris