Futbol, CE Puig-reig

El Puig-reig segueix perdonant (1-1)

El Puig-reig segueix perdonant (1-1)
Miki Lopez, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Nova ocasió que desaprofita el Puig-reig d’emportar-se 3 punts. Aquest cap de setmana no va sentenciar el partit contra l’Artés, i l’equip es va haver d’acabar conformant amb un punt al encaixar l’empat a 1 en els últims minuts.

El conjunt local va aconseguir dominar l’enfrontament i es va posar per davant als darrers compassos de la primera meitat, gràcies a un gol d’Esteve Montardit (38)Els verd i vermells van seguir comandant el duel a la segona meitat, i van tenir oportunitats per matar el partit i aconseguir un 2 a 0 amb el qual haurien pogut jugar el final amb tranquil·litat. Però el gol no arribava i en el darrer sospir Dawid Skowron va aprofitar el refús d’una falta – molt protestada pels locals – que va picar l’Artés, per sumar un bon gol que posava l’empat a 1 amb el que acabaria el partit (89′).

L’insuficient punt fa caure als berguedans fins a l’onzena posició, amb 14. La classificació sencera, AQUÍ.

El Puig-reig ja es prepara ara pel derbi que disputarà dissabte al camp de l’Avià, que és quart amb 21 punts, i només ha perdut un partit (contra el Gironella) dels 8 darrers. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set10 Tercera Catalana

Comentaris