CE Berga B, Futbol, CE Olvan

L’Olvan trenca la ratxa d’imbatibilitat del Berga B (1-3)

Kilian Fornell celebra el seu gol de falta. ALEIX CAMPRUBÍ

El Berga B ha encaixat la primera derrota de la temporada – precisament – a l’inici del carrusel de derbis, amb la victòria de l’Olvan a domicili per 1 gol a 3. El filial va tenir més la pilota, però no va generar pràcticament cap oportunitat clara de gol, mentre que els visitants es van nodrir de la solidesa i tres gols a pilota aturada. La derrota de l’Alt Berguedà al camp de l’Avià B i el partit pendent permeten als blanc i vermells seguir depenent d’ells mateixos per recuperar el lideratge.

El Berga va dominar majoritàriament el partit en la primera meitat, però amb dificultats per superar línies i sense generar pràcticament cap altra oportunitat, més enllà del gol. L’Olvan reactiu esperava el seu moment, però no aconseguia combinar en els darrers metres. Martí Rosiñol va avançar a l’equip visitant aprofitant un córner (28′), el que va comportar que el Berga posés una marxa més i en dos minuts aconseguís la igualada, a través d’Antoni Magem (30′). El filial va tornar al ritme lent i, abans d’arribar al descans, va encaixar un gol psicològic, gràcies a una gran falta directa transformada per Kilian Fornell (44′). A la segona meitat, l’Olvan va anar a buscar el gol de la sentència i el conjunt blanc i vermell no va saber reaccionar, fins que va arribar la diana de Roger Carreras, també a través d’un córner, que posava l’1 a 3 final (52′). Els locals van seguir sense inquietar la defensa de l’Olvan, més enllà d’un parell d’ocasions consecutives al darrer tram que van obligar a estirar-se al porter visitant, però l’expulsió de Lluis Juez a falta d’un quart d’hora pel final va sentenciar el partit.

La derrota deixa al Berga B en tercera posició, amb 18 punts, però amb un partit pendent i a 1 del Castellnou, per la qual cosa depèn d’ell per recuperar el lideratge. Amb la victòria, l’Olvan aconsegueix pujar fins a la setena posició, amb 12 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

Precisament, la setmana vinent hi haurà un duel a la part alta, amb el partit del Berga B al camp de l’Alt Berguedà, que és segon, també amb 18 punts. D’altra banda, l’Olvan rebrà a la Balconada B, que és novè amb 9 punts. + PROPERA JORNADA.