Handbol

L’Handbol Berga sua de valent però es reafirma com a líder sòlid (22-19)

Un jugador del Berga celebra un gol. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Handbol Berga segueix amb la voluntat de lluitar per tot aquesta temporada. L’equip manté la ratxa d’imbatibilitat que el situa al capdamunt de la taula, gràcies a la treballada victòria contra l’Aula B, per 22 a 19, a base de bones defenses i una progressió en la gestió dels tempos del partit, tot i que el duel no es va sentenciar fins al final.

Els berguedans van buscar el ritme alt de joc des de l’inici, conscients de la manca d’efectius del rival. Això va comportar algunes pilotes perdudes i certa precipitació en atac, però el conjunt va aconseguir uns bons minuts i un avantatge de fins a 4 gols a l’equador de la primera part, per arribar al 10 a 9 del descans. El Berga busca avançar la defensa a la represa, ja que els corpulents rivals aconseguien trencar a l’equip a l’1 contra 1. El canvi funciona i serveix per obrir un avantatge de 5 gols a l’inici, que els verd i vermells mantenen fins al tram final. En els darrers compassos, l’Aula retalla diferències en pocs minuts i s’acosta a 2, però un temps mort serveix per tranquil·litzar a l’equip i, des de la calma en atac, matar el partit.

El 5 de 5 dóna 10 punts als berguedans, que segueixen com a líders en solitari. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’equip visitarà al Guissona, un rival que no hauria de suposar cap maldecap, ja que tan sols ha guanyat un partit i, amb 2 punts, és l’onzè classificat. + PROPERA JORNADA.