Futbol, CE Olvan, UE Avià B

Olvan i Avià B firmen les taules sobre el fang (1-1)

Olvan i Avià B firmen les taules sobre el fang (1-1)
Gerard Macarro condueix al camp de la Balconada. ALEIX CAMPRUBÍ I PONT

L’empat a 1 és segurament el resultat més just del derbi que va enfrontar l’Olvan i l’Avià B aquest cap de setmana. Els dos equips el poden donar per bo, tenint en compte el mal estat d’un camp que va ser més patatal que mai, fent encara més imprevisible el joc.

Precisament per això, el gol d’Arnau Pons en els primers minuts (10′) va ser molt important per al filial avianès. El dominador del joc es va anar alternant al llarg del partit, en un partit de lluita i disputes. La igualada definitiva va arribar a través d’una diana de Bernat Santacreu (40′). A la segona meitat el partit va seguir la mateixa línia, però sense que el marcador es mogués. Com en la primera part, els dos equips van disposar d’algunes poques ocasions que, si qualsevol d’aquestes s’hagués materialitzat, hauria pogut fer caure els 3 punts a una banda o l’altra.

El punt serveix a l’Olvan per pujar a la vuitena posició, amb 9, mentre que l’Avià B baixa a l’onzena, amb 7, però cal tenir en compte que hi ha hagut quatre partits ajornats. La classificació sencera, AQUÍ.

Els dos equips tornaran a disputar un derbi comarcal la setmana vinent. L’Olvan ho farà al camp del Berga B, que és líder amb 18 punts, i un partit pendent, mentre que l’Avià B rebrà a l’Alt Berguedà, que en suma 15 i es troba a la tercera posició, també amb un partit menys. + PROPERA JORNADA.

avià b CE Olvan Olvan set9 ue avià b

Comentaris