Puig-reig

El Futbol Sala Puig-reig perd a la pista del Prats, però demostra que aspira a l’ascens (3-1)

El Futbol Sala Puig-reig perd a la pista del Prats, però demostra que aspira a l’ascens (3-1)

Gran partit de futbol sala a Prats de Lluçanès. El FS Puig-reig hi ha deixat escapar els primers punts de la temporada en un duel d’aspirants a l’ascens que ha confirmat el gran nivell de tots dos equips. Finalment, els locals es van imposar per 3 a 1 i van fer bo l’avantatge aconseguit en els primers minuts de partit.

El Puig-reig, que ha pujat de Tercera aquesta temporada, va sortir disposat a plantar cara al Prats des del minut 1. Per això, van exercir una pressió a tot el camp des de l’inici i van gaudir d’ocasions per avançar-se. Malgrat tot, els locals van aprofitar dues errades en zona perillosa per col·locar el 2 a 0 en el marcador abans del minut 10.

La reacció berguedana seria imminent, amb una diana de Daniel Ortiz, que va retallar distàncies al minut 11. L’emoció va durar ben poc, ja que els pradencs van fer el tercer al minut 14. Amb el 3 a 1 es va arribar al descans. A la represa, tots dos equips van plantejar un duel intens i van gaudir d’ocasions, però les defenses -i sobretot, els porters- es van imposar als atacs i el 3 a 1 no es va moure. Més info

Amb aquest resultat, el Puig-reig deixa el coliderat i encapçala el grup d’equips que són segons, amb 9 punts. El Prats, en canvi, es converteix en el nou líder en solitari de la categoria, després d’haver sumat els 12 punts que s’han disputat fins al moment. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada els purreigtencs tornen a jugar fora de casa. En aquest cas, però, s’enfrontaran a l’Oló, cuer de la categoria, que encara no ha sumat cap punt. +PROPERA JORNADA

Futbol sala Prats Prats de Lluçanès Puig-reig Segona Catalana set9

Comentaris