Handbol

Remuntada de l’Handbol Berga per no abaixar el pistó (23-27)

Remuntada de l’Handbol Berga per no abaixar el pistó (23-27)
Un jugador del Berga llança a porteria. PEMI SERAROLS

Ha calgut una remuntada, però l’Handbol Berga segueix amb el ple de victòries en aquest inici de temporada. Els berguedans han hagut de redreçar un partit complicat, i ho ha fet a través del control dels tempos del joc, per acabar-se imposant 23 a 27 a la pista del Cambrils B.

L’inici ha sigut força enrevessat, amb anades i tornades, en certa mesura fruit de la implementació irregular de la defensa per part dels visitants, per la qual cosa el conjunt ha arribat per darrere al descans, 14 a 12. A la represa, però, l’equip ha tirat de treball i actitud i ha sabut sobreposar-se a les adversitats habituals del partit, en aquest cas, com ha sigut l’expulsió de l’entrenador Sebastià Expósito. A través de la paciència i les jugades llargues l’equip ha aconseguit imposar el tempo del partit i regular millor la defensa, el que ha servit per remuntar i acabar guanyant el partit per 23 a 27.

Amb 3 victòries en 3 partits, l’Handbol Berga és tercer pel gol average, empatat amb 6 punts amb el Martorell B i el Barberà B. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip espera sumar la setmana vinent en la visita del cuer, el Sant Climent, que no ha guanyat cap partit. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set8

Comentaris