Atletisme

En marxa la quarta temporada de l’escola d’atletisme del JAB a Berga, que forma uns 40 infants

En marxa la quarta temporada de l’escola d’atletisme del JAB a Berga, que forma uns 40 infants

En marxa la quarta temporada de l’escola d’atletisme del JAB a Berga. El club encara una nova campanya de formació atlètica per a nens i nenes d’entre 5 i 16 anys. Segons expliquen en un comunicat, l’objectiu és aprendre aquesta disciplina en totes les seves vessants i modalitats i que cada alumne treballi amb una metodologia adaptada a la seva edat.

Aquest any el JAB compta amb cinc entrenadors i entrenadores per tal d’assumir la demanda de cada atleta i preparar la temporada. La majoria d’aquests petits atletes competiran en els crosos escolars que organitza el Consell Escolar del Berguedà, o bé en proves d’estiu i hivern de la Federació Catalana d’Atletisme.

De fet, l’escola del JAB té l’honor de tenir en les seves files el campió i la campiona de Catalunya de cros escolar. Es tracta de Biel Vàzquez i Aina Civil. A hores d’ara, el club compta amb una quarantena de nens i nenes inscrits, però els interessats en apuntar-s’hi encara hi són a temps. Per fer-ho, cal enviar un mail a jab.berga@hotmail.com, entrar al web de l’escola o bé trucar al 634.56.15.88 (Alfonso).

escola d'atletisme JAB JAB Berga

Comentaris