Futbol, CE Berga

El Berga es manté líder gràcies al punt de Sabadell (1-1)

El Berga es manté líder gràcies al punt de Sabadell (1-1)
Prolegomen de l'inici del partit. CE BERGA

El Berga ha aconseguit un punt al camp del Sabadell que li serveix per seguir com a líder en solitari de segona catalana. Els locals s’han nodrit d’un gol al principi, al qual els berguedans tan sols han pogut fer front amb una diana a la segona meitat.

El partit no podia començar de pitjor manera, ja que el gol molt matiner de Xavier Cencillo (1′) ha obligat al Berga a anar a remolc. Després d’un parell d’ocasions per barba a la primera meitat, els blanc i vermells han arribat al descans per darrere. A la represa, Joan Prat ha optat d’entrada per Joan Noguera i Joan Fígols Joanet com a jugadors de refresc. Després d’una doble ocasió visitant, ha sigut – precisament – Joanet qui ha empatat el partit (69′). Al tram final, el duel s’ha convertit en una anada i tornada, però el marcador no s’ha mogut de l’empat a 1.

El punt que sumen els berguedans contra els arlequinats és el segon empat de la temporada, que serveix a l’equip per seguir com a líder, amb 20 punts, amb tan sols un de diferència per sobre del Joanenc, l’únic rival de la part alta que ha guanyat aquest cap de setmana. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent el Berga rebrà al Sallent, que és tretzè amb tan sols 8 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set8

Comentaris