Puig-reig

El Futbol Sala Puig-reig remunta i es manté ferm al capdavant de la classificació (4-2)

El Futbol Sala Puig-reig remunta i es manté ferm al capdavant de la classificació (4-2)

Nova victòria del Futbol Sala Puig-reig a Segona Catalana. L’equip del Baix Berguedà segueix ferm al capdavant de la classificació, després d’haver guanyat les tres primeres jornades de lliga. Aquest cap de setmana, però, no va ser fàcil: l’equip va haver de remuntar un 0 a 2 en contra, davant el Castellnou, després d’uns primers compassos de partit dolents.

Per sort, tot i aquest inici dubitatiu, segons abans del descans Miquel Àngel Garcia i Joan Anido van restablir la igualada amb dos gols gairebé consecutius. A la represa, el Puig-reig va exercir una pressió molt alta i això va acabar desgastant el rival. Al 13, Carlos Roig va fer el 3 a 2 i a les acaballes, amb superioritat numèrica sobre la pista, el mateix jugador va sentenciar el partit amb el 4 a 2 definitiu. Més info

El resultat permet al Puig-reig seguir com a líder, compartint posició amb el Prats de Lluçanès i l’Isur, que també ho han guanyat tot. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, partit clau en la lluita pel liderat en solitari. El Puig-reig juga a la pista del Prats de Lluçanès. El partit és dissabte, a les 7 de la tarda, i el club ja ha fet una crida a les xarxes socials per omplir el pavelló pradenc. +PROPERA JORNADA

FS Puig-reig futsal Puig-reig Segona Catalana set8

Comentaris