Futbol, UE Avià B

Maneta balsàmica (5-0)

L'Avià B celebra el gol de Gerard Coromina. ALEIX CAMPRUBÍ

Era més necessari que l’aire i no tan sols ho van aconseguir, sinó que van fer-ho amb una golejada. L’Avià B encara no havia estrenat la casella de victòries i ho ha fet aquest dissabte amb una maneta contra el Valls de Torroella, 5 a 0, un rival clarament inferior que, per acabar-ho d’adobar, va jugar tota la segona meitat amb un menys i un jugador com a porter.

El conjunt blanc i blau va mostrar la seva superioritat pràcticament des de l’inici del partit. Les ocasions es reiteraven, algunes de les quals força clares, i no va ser fins als darrers minuts quan – finalment - Gerard Macarro va obrir la llauna (37). Però el clar punt d’inflexió del partit va ser just abans d’arribar al descans, quan el porter dels visitants va veure una vermella directa per unes mans fora de l’àrea, i va haver de ser substituït per un jugador de camp, per falta de recanvis. La desgràcia no acaba aquí, perquè la falta la va transformar Jordi Rotllant (44) i just després el partit va arribar al descans. L’inici de la segona meitat ja feia presagiar una golejada, amb els gols de Gerard Coromina (51) i Arnau Pons (54). L’Avià va tenir moltes ocasions en la segona meitat i el Valls no va oposar pràcticament resistència, però no va ser fins just abans del xiulet final quan Blai Gragés va aconseguir un anhelat gol que arrodonia el marcador (89).

Els primers 3 punts porten als avianesos – provisionalment – a la novena plaça de la taula, amb 6 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent arriba un derbi comarcal pel filial, amb la visita al camp de l’Olvan, que és vuitè, amb 8 punts+ PROPERA JORNADA.