Futbol, Casserres CF

El Casserres no ofereix oposició a Navarcles (4-1)

El Casserres no ofereix oposició a Navarcles (4-1)
Un partit del Casserres, aquesta temporada. CEDIDA

El Casserres segueix amb la mala dinàmica de resultats que l’ha portat a sumar tan sols 2 punts dels darrers 15 possibles. Els berguedans van caure golejats al camp del Navarcles, un rival de la zona alta, per 4 gols a 1.

Els locals no van obrir el marcador fins a pràcticament la mitja hora de joc, a través de Roger Ribalta (26′). El partit va arribar – pràcticament – a la seva sentència, amb dues dianes consecutives que van fer mal al Casserres, d’Arnau Pérez (37′) i Ferran Hernández (38′). Ja a la segona meitat, va ser Cristian Muñoz qui ampliava la golejada (61′). El penal transformat al final per Adrià Corominas (82′) va quedar bàsicament en una mera anècdota.

Els darrers resultats deixen al Casserres a la dotzena plaça de la taula, amb 5 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

El conjunt buscarà acabar amb la mala dinàmica la setmana vinent, amb la visita del Sant Llorenç de Morunys, que és el cuer del grup, setzè amb tan sols 1 punt. + PROPERA JORNADA.

Casserres fc casserres Quarta Catalana set8

Comentaris