CF Sant Salvador de Cercs

Empat a res entre Valls de Torroella i Sant Salvador de Cercs (0-0)

Empat a res entre Valls de Torroella i Sant Salvador de Cercs (0-0)

Empat sense gols entre del Sant Salvador de Cercs a Valls de Torroella. Els cercorins tenien una oportunitat d’or per escalar posicions després de l’empat del Montmajor a Casserres i la derrota del Navarcles a Guardiola contra l’Alt Berguedà, però la van desaprofitar. Cap gol i poques targetes en un camp petit i de sorra, molt diferent al de Sant Jordi. Més info

Amb aquest empat, els homes de Xavier Serra consagren el seu edil amb el número 7: segueixen a la setena posició, amb 7 punts, 7 gols a favor i 7 gols en contra. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent els cercorins tornen a casa i reben la visita de l’Olvan en un nou derbi comarcal de la categoria. Per la seva banda, el Valls visita el municipal Alfons Gonfaus per enfrontar-se al filial de l’Avià. +PROPERA JORNADA

Futbol Quarta Catalana Sant Salvador de Cercs set7 Valls de Torroella

Comentaris