Handbol

L’Handbol Berga exhibeix la seva consistència (25-17)

L’Handbol Berga exhibeix la seva consistència (25-17)
Arnau Verdaguer xuta a porteria, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Handbol Berga ha demostrat la seva solidesa aquest cap de setmana, en el debut de la temporada a casa. L’equip va controlar el partit, i va empènyer al tram final per situar el definitiu 25 a 17 que li donava la victòria davant el Santpedor.

L’inici del partit va estar dominat pel Berga majoritàriament, tot i algunes alternances al marcador. El conjunt local va agafar, amb el 15 a 10, un avantatge de 5 gols que pràcticament ja va deixar retalla. Quan a l’equador de la segona part el Santpedor s’acosta a 3 dianes, el Berga torna a posar tota la carn a la graella per obrir una escletxa que manté i augmenta fins al final, posant el definitiu 25 a 17, aprofitant la baixada de braços del rival en els darrers compassos. Arnau Verdaguer va ser el jugador més destacat en la faceta ofensiva, amb 9 gols.

Les dues victòries en aquest inici la temporada donen 4 punts a l’equip, situat ara a la 5a plaça. La classificació sencera, AQUÍ.

De cara a la setmana vinent, l’equip es posarà a prova en la visita a la pista del líder, el Cambrils B, que també ha sumat els 4 punts, però té un average de 27 gols positius (62 a 35), pels 13 del Berga (56 a 33). + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbolberga set7

Comentaris