UE Avià

L’Avià endossa un 7 a 0 al fins ara líder imbatut (7-0)

Cop de puny sobre la taula de la Unió Esportiva Avià. Aquest cap de setmana els avianesos han golejat contra tot pronòstic el Sant Pere Nord per 7 a 0. Els vallesans encara no havien perdut cap partit i arribaven al partit com a líders, juntament amb el Calaf. L’Avià, en canvi, s’ha recuperat d’un mal inici i encadena més d’un mes sense cedir cap punt.

A Avià, però, el Sant Pere Nord no va fer de líder i a la mitja part ja perdia per 3 a 0. Els visitants, a més, van quedar-se amb 10 al final del primer temps. A la represa, Eudald Tubau va fer el quart en els primers minuts i Ivan Lianes –que va entrar al camp a falta de mitja hora pel final- va arrodonir la victòria amb un hat-trick castigadorMés info

Amb aquest triomf, l’Avià suma 15 punts i s’acosta al Sant Pere Nord (16 punts) i al Gironella, que ha empatat al camp del Viladecavalls i també es queda amb 16 punts. El Calaf, per la seva banda, s’ha col·locat líder en solitari gràcies a la golejada de l’Avià al Sant Pere Nord. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana que ve l’Avià visita el camp del Castellbell i el Vilar, que ha pujat de Quarta Catalana aquest any i és a la 15a posició, al límit de la permanència, amb 5 punts. +PROPERA JORNADA