Casserres Masculí

Primera victòria de la temporada del sènior masculí del FS Casserres (3-1)

Primera victòria de la temporada del sènior masculí del FS Casserres (3-1)

A la segona va la vençuda. El PC Imagine Casserres ha aconseguit aquest cap de setmana la primera victòria de la temporada a la Divisió d’Honor Catalana de Futbol Sala. Els homes de Josep Camps han superat el Castellbisbal per 3 a 1 en el seu debut a casa.

El partit va ser com la majoria dels que es disputen a principi de temporada: molta intensitat i un pèl massa de precipitació en atac. El Casserres va portar el control del partit en tot moment però no va acabar d’aprofitar les jugades d’1 contra 1. Malgrat tot, els primers minuts van dictar el desenllaç del partit: els casserrencs es van avançar aviat amb un gol de Serralta, però el Castellbisbal va empatar al cap de poc i Franc Serra va fer el 2 a 1 a l’equador del primer temps. El resultat es va mantenir fins a les acaballes, quan els visitants se la van jugar amb joc de 5 i el Casserres ho va aprofitar per sentenciar amb un doble penal transformat per Serralta. Més info

Amb aquesta victòria el Casserres abandona la part baixa de la classificació i s’enfila fins a la meitat. Els casserrencs són vuitens, amb tres punts dels sis que s’han disputat i amb un balanç de gols equilibrat: 5 marcats, 5 encaixats. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera setmana els del Baix Berguedà es desplacen al camp del Pont del Gat Monistrol, que és tercer i ha guanyat els dos partits que ha jugat. +PROPERA JORNADA

 

Divisió d'Honor FS Casserres Futbol sala set7

Comentaris