C AT Gironella

El Gironella empata a Viladecavalls i ja és segon (1-1)

El Gironella empata a Viladecavalls i ja és segon (1-1)

Punt important de l’Atlètic Gironella a Viladecavalls. Els gironellencs afrontaven el partit, sabent que el Sant Pere Nord havia perdut a Avià i, per tant, amb la possibilitat de guanyar una posició en cas de puntuar. Sobre el camp, els de Xavi Díaz han tingut les ocasions més clares del partit però s’han hagut de conformar amb el repartiment de punts.

Pau Ragués -el jugador més incisiu del partit- ha avançat els visitants poc abans del descans amb una gran definició, després d’una centrada de David Safont. A la represa, el Viladecavalls ha empatat en transformar un penal. Amb l’1 a 1 en el marcador, el Gironella ho ha intentat i n’ha tingut més d’una per endur-se els tres punts. Les més clares han estat als peus de Pau Ragués en el tram final de partit. Més info

Amb l’empat, el Gironella suma 16 punts i se situa segon, empatat a punts amb el Sant Pere Nord, que és tercer amb pitjor balanç golejador. L’Atlètic, però, veu com el líder, el Calaf, es distancia una mica: suma 19 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera setmana el Gironella rep la visita de l’Artés, que ve de guanyar a casa contra el Castellbell i el Vilar en el duel d’equips ascendits de Quarta Catalana. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella Pau Ragués set7 Tercera Catalana Viladecavalls

Comentaris