CF Sant Salvador de Cercs

Victòria in extremis del Sant Salvador de Cercs contra el Sant Pau (2-1)

Victòria in extremis del Sant Salvador de Cercs contra el Sant Pau (2-1)

El Sant Salvador de Cercs ha reprès el camí de la victòria. Els cercorins s’han imposat in extremis al Sant Pau de Manresa, gràcies a un gol de Guillem Ripoll a les acaballes del partit. Els manresans es van avançar al minut 60 amb un gol de Frank Jonas Garrido, però Gerard Camps va empatar pels del Berguedà en un obrir i tancar d’ulls. L’empat a un es va mantenir fins al tram final, però quan tot semblava que acabaria en taules, Ripoll va fer el segon pels locals, provocant l’èxtasi a la grada. Més info

Amb aquest triomf, el Sant Salvador de Cercs és 7è, amb 6 punts. A casa han guanyat els dos partits que han jugat, però a fora encara no han sumat cap punt. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana que ve els cercorins tenen una oportunitat d’or per estrenar el caseller de punts com a visitant. Es desplacen al camp del cuer de la categoria, el Valls de Torroella, que només suma 1 punt i que ve d’empatar al camp del penúltim classificat, el Sant Llorenç de Morunys. +PROPERA JORNADA

Futbol Quarta Catalana Sant Salvador de Cercs set6

Comentaris