Alt Berguedà, Montmajor FC

L’Alt Berguedà guanya un derbi farcit de tensió i polèmica a Montmajor (1-3)

Derbi calent a Quarta Catalana. L’Alt Berguedà s’ha endut els tres punts de Montmajor en un duel on l’arbitratge va ser més protagonista que el joc. A la primera meitat, un autèntic golàs des de molt lluny d’Oriol Cornelio va avançar els visitants. Amb el pas dels minuts, el partit es va anar escalfant i, més, quan el col·legiat va anul·lar el gol de l’empat al Montmajor.

A la represa, els visitants van fer el 0 a 2 tot just sortir, en aprofitar un penal polèmic que va acabar de trasbalsar el bàndol local. Malgrat tot, minuts més tard, Iñaki Sánchez va retallar distàncies amb un gol de cap i posava emoció al partit. Però a falta de 20 minuts pel final, Carles Ortíz ‘Carli’ -que ja havia fet l’1 a 2 de penal- va fer el definitiu 1 a 3 de falta. Més info

Amb aquest resultat, l’Alt Berguedà segueix a tres punts dels líders, el Berga B i l’Avinyó. Els de Xavi Ribera sumen 9 punts dels 12 possibles. Per la seva banda, el Montmajor perd el primer partit de la temporada i cau fins la sisena posició i es queda amb 7 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada l’Alt Berguedà rep la visita del Navarcles, un dels favorits per lluitar per l’ascens, i el Montmajor visita el camp de Casserres, en un dels derbis més esperats de la categoria. +PROPERA JORNADA